Condiții de participare

I. Descrierea Renunți și câștigi! Provocare

 1.  Renunți și câștigi!  Renunți și câștigi este o campanie de promovare a sănătății destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.
 2. Pentru participanți, provocarea este să nu fumeze, adică să nu inhaleze fum de tutun sau să folosească produse care conțin tutun, inclusiv, dar fără a se limita la țigări, trabucuri, țigarete sau pipe, pentru o perioadă minimă de șase săptămâni, de la 1 iunie la 12 iulie 2022, inclusiv.
 3. Persoanele înregistrate în mod corespunzător în cadul provocării  Renunță și câștigi!    și care îndeplinesc condițiile stabilite în regulament vor avea șansa de a câștiga un premiu pentru participarea lor, dacă sunt încă nefumători în momentul declarării câștigătorilor, pe 12 iulie  2022,
 4. Înregistrarea este gratuită
Renunți și Câștigi - Provocare
Renunți și Câștigi - Eligibilitate

II. Eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru Provocarea Renunță și câștigi!, și pentru tragerea la sorți, candidații trebuie:

 1. Să fie înregistrați în mod corespunzător în cadul provocării  Renunță și câștigi!  să introducă toate informațiile personale solicitate
 2. să locuiască în România (adică, reședința lor permanentă trebuie să fie în România și trebuie să locuiască acolo în mod regulat);
 3. să fie fumători cel tarziu din decembrie 2021, adica:
  1. să fi fumat cel puțin 100 de țigări în viața lor și încă fumează țigări zilnic sau ocazional (cel puțin o dată pe săptămână);
  2. SAU
  3. fumează pipe, trabucuri, țigarete sau consumă alte produse care conțin tutun zilnic sau ocazional (cel puțin o dată pe săptămână);
 4. să se angajeze pentru următoarele: să nu fumeze de la data de 1 iunie până în 12 iulie, 2022 inclusiv;
 5. să nu fumeze până la data declarării câștigătorilor (12 Iulie, 2022)

III. Cum puteți participa

 1. Înscriere la Renunți și Câștigi! Înscrierea la provocarea Renunți și Câștigi!  începe la ora 12.00, în data 1 aprilie 2022 și se termină la ora 23:59 în 31 mai 2022.
 2. Toți cei interesați să participe la provocarea  Renunți și Câștigi!  trebuie să completeze și să trimită un singur formular de înregistrare folosind formularul online de pe website-ul Renunți și Câștigi!  până pe 31 mai 2022 ora 23:59. Toate formularele de înregistrare trebuie trimise până cel târziu la ora 23:59 în data de 31 mai 2022; data și ora înregistrării vor servi drept dovadă a înregistrării în termen.
 3. La trimiterea formularului de înregistrare prin site-ul web al campaniei  Renunți și Câștigi!  Participanții declară că au citit și au înțeles regulamentul provocării Renunți și Câștigi! , și se vor angaja să îl respecte.
Renunți și Câștigi - - Cum poți participa
Renunți și Câștigi - Premii și extragerea

IV. Acordarea premiilor și extragerea

Premiile vor fi acordate astfel:

 1. Marele premiu va fi acordat prin extragere dintre toți participanții cu vârsta peste 18 ani, înregistrați în mod corespunzător. Pentru celelalte premii se poate trimite  un premiu per persoană și per adresă. Orice participare suplimentară pe aceeași adresă va fi anulată. Potențialii câștigători vor fi contactați prin e-mail sau telefonic începând cu 12 iulie 2022, de către membrii comitetului de eligibilitate.
 2. Pentru a fi declarat câștigător și a primi premiul său, fiecare potențial câștigător trebuie mai întâi să demonstreze prin răspunsurile sale la chestionar că a finalizat provocarea Renunți și Câștigi! Cu alte cuvinte,participantul nu a fumat în timpul celor șase săptămâni ale provocării, informând membrii comitetului de eligibilitate cu privire la demersurile pe care le-a făcut.
 1. Dacă un potențial câștigător nu îndeplinește cerințele prezentului regulament, acesta va fi descalificat automat, iar premiul va fi acordat unui nou participant prin tragere la sorți, în conformitate cu aceleași criterii de eligibilitate.

Angajamentul câștigătorului

 1. Un comunicat de presă va fi emis pentru a dezvălui numele câștigătorului și rezultatele provocării Renunți și Câștigi!Numele câștigătorului va fi, de asemenea, postat pe site-ul Renunță și Câștigi!
 1. Câștigătorul trebuie să-și dea consimțământul, dacă este necesar, și fără remunerație, ca numele, fotografia, orașul și regiunea de reședință și / sau toate declarațiile legate de câștigarea premiului să fie utilizate de către organizatorii campaniei Renunți și Câștigi! , în scopuri de comunicare sau publicitate legate de această campanie.